Corona.

CoTech ontwikkelt ‘Half-Open’ stand, ook beschikbaar voor bestaande systemen.

Inmiddels is bekend dat ook in Nederland een aantal mensen besmet is met het Coronavirus. Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem is gestopt met het opnemen van nieuwe patiënten omdat een ex-patiënt, naar nu blijkt, drager van het virus was. Vervelend voor de betrokken persoon, maar ook voor personen die met de betreffende patiënt in contact zijn geweest, bijvoorbeeld medewerkers van het ziekenhuis.

CoTech heeft haar Veiligheidsschermen in verschillende SEH’s geplaatst. Als het Veiligheidsscherm gesloten is, biedt u uw medewerkers volledige bescherming tegen virus-overdracht. Als het Veiligheidsscherm open is, biedt u uw bezoekers optimale klantvriendelijkheid en communicatie. Beide situaties zijn nu gewenst.

Standaard heeft het CoTech Veiligheidsscherm alleen de ‘Helemaal-Open’ stand of ‘Helemaal-Gesloten’ stand. Nu hebben we, op verzoek van een aantal ziekenhuizen, de zg. ‘Half-Open’ stand ontwikkeld. Hiermee kan het personeel het Veiligheidsscherm op een tussenstand zetten waarmee het risico op directe virusoverdracht aan de balie enigszins beperkt kan worden.

Voor recent geplaatste systemen kunnen we deze functie door middel van een softwareaanpassing toevoegen. Wilt u weten of uw systeem geschikt is ? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.