Streekziekenhuis Kon. Beatrix in Winterswijk kiest CoTech.

Het Streekziekenhuis Kon. Beatrix in Winterswijk kiest voor een CoTech snelsluitend Veiligheidsscherm in de balie van de nieuwe Spoedpost.

De Huisartsenpost en het ziekenhuis hebben lang onderhandeld over het integreren van de dienstverlening. Gelukkig met een positief resultaat.

Een belangrijke wens was het inrichten van een gezamenlijke, open balie. De huidige ‘oude’  SEH balie was voorzien van vast glas en een intercom systeem. Dit voldeed niet aan de wensen van het personeel voor een open en vertrouwenwekkende ontvangst van bezoekers. Voor het management was een klantvriendelijke uitstraling een belangrijke eis voor de nieuw te realiseren spoedpost.

Men gaat gebruikmaken van een gemeenschappelijke balie  waarbij een deel van de balie open blijft. Voor de veiligheid wordt in dit open deel een CoTech snelsluitend Veiligheidsscherm van 1800 mm breed in de balie geïnstalleerd. In geopende stand is dit systeem nauwelijks zichtbaar.

Foto’s vindt u bij onze referenties, uiteraard nadat we het systeem geplaatst hebben. Dit is naar verwachting begin december 2014.