Baliesluitscherm – Werking

De werking

Het CoTech Baliesluitscherm is een uniek en geavanceerd systeem dat u de mogelijkheid biedt tot een flexibele en comfortabele afsluiting van uw open balie.

Als u de de drukknop bedient komt het glaspaneel uit de balie omhoog en sluit deze in ca. 5 seconden volledig af. Als u de bedienknop tussentijds loslaat stopt het glaspaneel in de laatst bereikte stand.

Het CoTech Baliesluitscherm wordt door uw interieurbouwer ingebouwd in uw balie en kan de balie geheel of gedeeltelijk afsluiten door middel van een uit de balie omhoogkomend paneel. De aandrijving is elektrisch en de bediening vindt plaats via drukknoppen. Het scherm is niet voorzien van een panieksluitingsmogelijkheid en niet geschikt voor toepassing waar geweld van buitenaf kan optreden. Het kan voorzien worden van de gewenste glassoort. Met de sluitstrip wordt het Baliesluitscherm praktisch onzichtbaar in uw balie opgenomen.

Het Baliesluitscherm wordt in samenspraak met uw interieurbouwer in uw balie opgenomen. Door diverse maatregelen is het systeem in geopende toestand nauwelijks zichtbaar voor bezoekers.

Bediening

Bediening van het systeem vindt plaats middels drukknoppen. Bij het indrukken van de bedienknop start de beweging. Bij het loslaten van de bedienknop stopt de beweging.